Vegas bitcoin, Crypto: $3m Raised, He’s Build the SSL for Cryptocurrency


vegas bitcoin bitcoin rand schimb

Un dezvoltator din Las Vegas acceptă moneda virtuală ca plată pentru reședința sa în valoare de 7,85 milioane de dolari. Un dezvoltator din Las Vegas, proprietar de casino-uri, încearcă să își vândă reședința sa luxoasă la 7,85 milioane de dolari și este dispus să accepte și moneda virtuală Bitcoin de la cumpărător.

vegas bitcoin bitcoin milano

Ideea vine aparent de la cei doi fii ai săi, care sunt la curent cu această monedă virtuală. Julian Tosh, un consultant al site-ului bitcoinvegas. Adevărul acesta este, sunt destul de puțini cei care dețin un număr rezonabil de monede Bitcoin și nu toți se află pe teritoriul Statelor Unite.

vegas bitcoin codul bitcoin review australia

Reședința din Las Vegas nu este de altfel singura proprietate care a fost listată ca acceptând și Bitcoins ca modalitate de plată, mai există o casă în Canada, în valoare de Vegas bitcoin plus, dacă vă amintiți, o mașină electrică Tesla S a fost achitată prin Bitcoin integral, în urmă cu câteva zile. Vegas bitcoin în care a crescut Bitcoin-ul este demn de luat în seamă.

Dacă în ianuarie acesta valora doar 10 dolari, a ajuns în Octombrie să valoreze dolari, apoi a scăzut la de dolari într-o săptămână, pentru ca apoi să sară la de dolari în zilele următoare.

vegas bitcoin bitcoin cupon

Momentan, valoarea acestuia este vegas bitcoin dolari și stagnează de aproximativ cinci zile.