Unicode bitcoin, Diviziunea Satoshi are nevoie de un simbol


Standardul actual este o scală care include şase culori, cunoscută sub numele Tipul de piele Fitzpatrick Fitzpatrick Skin Type - FSTfolosit de dermatologi din anii Companiile de tehnologie folosesc acest standard pentru a clasifica oamenii şi a măsura dacă produse precum sistemele de recunoaştere facială sau senzorii pentru ritmul cardiac ai smartwatch-urilor au performanţe similare pentru toate tonurile de piele.

unicode bitcoin

Cercetătorii de la Departamentul pentru Securitate Internă al SUA au recomandat, în cadrul unei conferinţe de tehnologie din octombrie anul trecut, abandonarea FST pentru evaluarea recunoaşterii faciale, deoarece reprezintă slab gama de culori pentru diverse populaţii. Ca răspuns la întrebările Reuters despre FST, Google a spus, pentru prima dată şi înaintea celorlalte companii, că a studiat măsuri mai bune.

🥊 Debate Bitcoin vs. Anti-Bitcoin! 💥

Asigurarea faptului că tehnologia funcţionează bine pentru toate culorile pielii, precum şi pentru vârste şi sexe diferite, are o importanţă tot mai mare, deoarece produsele noi, care adesea au la bază inteligenţa artificială AIse extind în zone logiciel trading bitcoin şi reglementate, cum ar fi asistenţa medicală şi aplicarea legii.

Companiile ştiu că produsele lor pot unicode bitcoin nu funcţioneze bine pentru grupurile care sunt subreprezentate în cercetare şi date de testare. Preocuparea faţă de FST este că scala sa limitată pentru pielea mai închisă la culoare poate duce la o tehnologie care, de exemplu, funcţionează pentru pielea maro aurie, dar nu reuşeşte pentru tonurile de roşu espresso.

unicode bitcoin

Numeroase tipuri de produse oferă palete mult mai bogate decât FST. Crayola a lansat anul trecut 24 de creioane de tonuri ale pielii, iar păpuşile Barbie Fashionistas de la Mattel acoperă anul acesta nouă tonuri. Problema este departe de a fi academică pentru Google.

Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată. Transferul de sume între conturile publice folosește cheile criptografice publice pentru a confirma tranzacțiile și a preveni dubla-cheltuire. Cheia publică este utilizată pentru criptarea unui text, care apoi nu poate fi decodificat decât folosind cheia privată corespunzătoare.

Compania a dat mai târziu garanţii similare conform cărora tipul de piele nu va afecta în mod vizibil rezultatele unicode bitcoin funcţii de filtrare a fundalurilor la conferinţele video Meet şi nici a unui viitor instrument web pentru identificarea afecţiunilor pielii, numit informal Derm Assist. Aceste concluzii se bazează pe testarea cu FST în şase tonuri.

trimite și primește tranzacție în bitcoin

Thomas Fitzpatrick, dermatolog al Universităţii Harvard, a inventat scala pentru a personaliza tratamentul cu radiaţii ultraviolete pentru psoriazis. Scala face încă parte din reglementările SUA pentru unicode bitcoin produselor de protecţie solară şi rămâne un standard popular de dermatologie pentru evaluarea riscului de cancer al pacienţilor şi nu numai.

Unii dermatologi unicode bitcoin că scala este o măsură slabă şi suprautilizată pentru îngrijire şi adesea combinată cu rasa şi etnia. Susan Taylor, dermatolog al Universităţii din Pennsylvania, care a fondat Skin of Color Society înpentru a promova cercetarea comunităţilor marginalizate.

unicode bitcoin

Companiile de tehnologie nu erau preocupate de acest subiect, până de curând. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.