Piața bitcoinului, Prognoze pe piaţa criptomonedelor: Ethereum poate depăşi Bitcoin. Care sunt motivele?


XTB nu este o casă de schimb pentru monede virtuale. Suntem unul dintre brokerii lideri în Europa, oferind traderilor de retail acces instant la sute de piețe globale inclusiv CFD-uri cu suport pe monede virtuale, forex, indici, acțiuni, mărfuri și altele. Ce înseamnă asta, mai exact? Spre deosebire de bursele pentru monede virtuale, entitățile grupului de capital XTB sunt supravegheate de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, inlusiv KNF și AFS în România. Așadar, poți tranzacționa cu încrederea că fondurile tale sunt protejate.

Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în ultimele 24 de ore. Acesta a fost cel mai scăzut nivel de client btc 9 februarie, ultima dată când a scăzut sub Ştirile negative din ultima săptămână au diminuat semnificativ entuziasum pentru Bitcoin.

piața de urmărire bitcoin grafic

Pe 12 mai, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat că producătorul de vehicule electrice a suspendat achiziţiile de vehicule folosind bitcoin, invocând îngrijorări legate de mediu.

Comentariile lui Musk au făcut ca peste de miliarde de dolari să dispară de pe întreaga piaţă a criptomonedelor în acea zi.

bitcoin cantitate

Anunţul de suspendare a plăţii bitcoin a venit la doar trei luni după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi va începe să accepte bitcoin în schimbul produselor sale. Apoi, marţi, trei organisme chineze din industria bancară şi a plăţilor au emis piața bitcoinului declaraţie prin care avertizau instituţiile financiare să nu desfăşoare activităţi legate de piața bitcoinului virtuală, inclusiv tranzacţionarea sau schimbul prin intermediul monedei, relatează CNBC.

Linia dură a Chinei privind monedele digitale nu este nouă. Înautorităţile au închis schimburile locale de criptomonede şi au interzis aşa-numitele oferte iniţiale de monede ICOo modalitate prin care companiile pot strânge bani prin emiterea de noi jetoane digitale.

Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată.

Scăderea Bitcoin a dus la un efect în lanţ pe piaţa criptomonedelor. Aproximativ de miliarde de dolari au fost şterse de pe întreaga pieţă a criptomonedelor în ultimele 24 de ore. Totuşi există şi o veste bună pentru pentru Bitcoin.

cum să obțineți cu ușurință bitcoin

Analiştii se aşteptă ca scăderea să se oprescă în jurul valorii de