Palantir bitcoin, Palantir, cu CIA și FBI printre clienți, va accepta bitcoin ca | cofetariablanche.ro


palantir bitcoin bitcoin variation

Palantir, startup-ul care a lucrat pentru CIA, palantir bitcoin la 15,8 miliarde de dolari Sursa imagine depositphotos.

Bursa din New York a stabilit marți un preț de referință de 7,25 dolari pe acțiune pentru Palantir Technologies Inc, evaluând compania de analiză a datelor la 15,8 miliarde de dolari înaintea debutului la bursă.

Evaluarea a fost mai mică decât cele 20 de miliarde de dolari pe care Palantir le-a obţinut într-o rundă de finanţare dinprețul de referință nu este un preț de ofertă pentru ca investitorii să cumpere acțiuni, ci mai degrabă un punct de referință pentru performanță atunci când acțiunile încep să se tranzacționeze la bursă.

N în - au început să tranzacționeze semnificativ peste prețurile lor de referință.

palantir bitcoin bitcoin global piace cap

Compania, care dezvoltă software-uri pentru agenţiile guvernamentale şi palantir bitcoin companii americane, a declarat că veniturile din exploatare vor atinge suma de de milioane de dolari. Palantir a ales o abordare neconvenţională în ceea ce priveşte listarea pe piaţă, de vreme ce a optat pentru o listare publică şi nu o oferă publică iniţială IPO.

Pe măsură ce investitorii analizează modelul de afaceri al Palantir, generator minier bitcoin trebuie să îşi extindă masiv baza de clienţi peste numărul actual deurmând să mizeze tot mai mult pe software-uri uşor de folosit.

palantir bitcoin portofel bitcoin copay

Numărul total al acţiunilor ajunge în prezent la 1,92 de miliarde şi, cu o medie de preţ de 9,17 dolari, compania este evaluată la 17,6 miliarde de dolari. Palantir a fost fondată în cu 2 milioane de dolari, o parte din bani venind de la divizia de investigaţii a CIA. Software-urile produse de companie le permit serviciilor secrete americane să vizualizeze rapid şi să identifice legăturile între cantităţi mari de informaţii — de la numere de telefon şi înregistrări bancare până la o listă de prieteni sau fotografii ale plăcuţelor de înmatriculare.

Palantir Now Accepts Bitcoin Payments, 'Thinking' About Treasury Investment - The Hash

Citeşte palantir bitcoin.