Le bitcoin


bitcoin piata in sri lanka cum să tranzacționați bitcoin pentru ethereum pe gdax

Bitcoin scade la cel mai jos nivel din ultimele trei luni, după un mesaj pe Twitter al lui Elon Musk Imagine ilustrativă. Foto: GettyImages Bitcoin a scăzut luni la cel mai jos nivel din ultimele trei luni, după ce investitorii au început să vândă criptomoneda, în urma aluziilor făcute în weekend de Elon Musk, care a dat de înțeles că ia în calcul sau chiar a vândut deja o parte din stocurile sale de monedă virtuală, scrie Reuters.

platforma bitcoin revolution nano bitcoin

Săptămâna trecută, Elon Musk a anunțat că Tesla nu va accepta bitcoin ca metodă de plată, din cauza îngrijorărilor de mediu legate de energia necesară pentru a procesa astfel de tranzacții. Le bitcoin el și-a apărat decizia, sugerând că Tesla și-a vândut deja deținerile de bitcoin. Nu este clar dacă proprietarul Tesla a confirmat astfel vânzările ori s-a referit doar la faptul că și-a atras multe critici. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune.

cum să cumpărați bitcoin ieftin va ajunge bitcoin 10000

Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici — e nevoie sa accepti cookie-urile social media Elon Musk a anunțat le bitcoin trecută pe Twitter că Tesla nu va mai accepta plata în Bitcoin pentru automobile.

El și-a motivat decizia prin faptul că "mineritul de Bitcoin afectează mediul înconjurător". Piața criptomonedelor a pierdut de miliarde de dolari după acest anunț.

bitcoin coreea market cele mai bune site- uri btc gratuite

Suntem îngrijorați în privința utilizării crescute a combustibililor fosili pentru mineritul de Bitcoin", ar fi motivul pentru care Tesla nu mai acceptă plata cu această monedă virtuală.