Lamborghini bitcoin


Miercuri, 31 Martieora In si incu un Bitcoin puteai cumpara o Dacia Logan sau Sandero, iar pe la finele anului, daca aveai o unitate din criptomoneda dominant iti putea permite si un Duster cu cateva optiuni pe el.

lamborghini bitcoin

Acum, cu un Bitcoin poti cumpara doua din cele mai ieftine masini ale Tesla si chiar sa mai ramai cu ceva bani in buzunar, pentru o masina second hand. Pe de alta partea, potrivit CEO-ului platformei de tranzactionare Kraken, Jesse Powell, Bitcoin va ajunge sa valorizeze pana la finele anului cat un Lamborghini, iar pana incu o singura unitate din moneda digitala veti putea achizitiona un Bugatti.

Powell a avut o aparitie televizata la Bloomberg, iar in timpul interviului CEO-ul Kraken si-a motivate si de ce a inceput sa compare Bitcoin cu alte bunuri si lamborghini bitcoin cu moneda americana.

lamborghini bitcoin

Lamborghini bitcoin oferta AICI! Acesta crede ca predictiile pe termen lung legate de valoarea Bitcoin in dolari sunt eronate, si a vorbit de faptul ca banii emisi de guvern sunt supusi presiunii inflationiste.

lamborghini bitcoin

Bitcoin cat un Lamborghini Seful Kraken afirma ca in conditiile in care acum valoreaza cat un Tesla Lamborghini bitcoin 3, la finele anului va ajunge sa valoreze cat un Lamborghini, iar pana in va fi lamborghini bitcoin Bitcoin per Bugatti.

Ar putea sa fie de 10 ori mai multi dolari in trei ani decat sunt acum, de aceea cred ca este foarte greu sa masori Bitcoin in dolari", a declarat CEO-ul Kraken.

Cat costa masinile Tesla in Bitcoin Daca ne uitam pe site-ul Tesla, vom vedea ca cel mai ieftin model de masina este Modelul 3, care are un pret de start de La pretul actual al Bitcoin, adica undeva la peste De asemenea, Modelul Y, cel de 7 locuri, costa Mai este si modelul X, cel mai scump din gama de masini electrice ale lui Elon Muskaceasta avand un pret de start de peste Citeste si:.

lamborghini bitcoin