Kit btc


Conectorul M. Smart PCIe State Detection Aceasta placa de baza a inclus o modalitate inteligenta de a afisa statusul fiecarei placi grafice.

kit btc

It also ensures the heavy graphics cards to be well-installed in the PCI-E slots safely. Riser Kit Free Instalati placile grafice direct pe placa de baza fara a utiliza riser kits pentru a va asigura stabilitate maxima.

kit btc

Intel® LAN Intel® LAN ofera cele mai bune performante, impact redus asupra procesorului, stabilitate imbunatatita si este capabila sa ofere o experienta fantastica utilizatorilor!

Cu aspectul pure black, nou PCB reprezinta calitate si ofera placii de baza un design interesant.

kit btc

Digi Power Spre deosebire de placile de baza ce utilizeaza kit btc analog, aceasta placa de baza bitcoin os un design digital de noua generatie PWM Pulse-Widt Modulationce ofera o alimentare mai eficienta si constanta catre procesor, asadar stabilitatea si durata de viata a placii de baza sunt imbunatatite.

Full Spike Protection Anumite componente digitale incorporate in placa de baza sunt vunerabile la supratensiuni, existand riscul ca fluctuatia sa afecteze sistemul.

ASRock Full Spike Protection include tehnologii variate pentru a preveni defectarea componentelor placii de baza cauzate de aceste fluctuatii. Oferim aplicatii variate si kit btc software pentru descarcare utilizatorilor.

kit btc