Indiegogo crypto, Computerul portabil de jocuri portabil Aya Neo este acum pe Indiegogo, începând de la 789 USD


Somnium Space

Consum mai bun de energie și performanță indiegogo crypto Îmbunătățiri ale problemelor care au cauzat rezolvarea problemelor de blocare sau a ecranelor neclare Compania a introdus, de asemenea, o nouă opțiune de stație de andocare de 47 USD, care adaugă două porturi USB 3. Nu vă așteptați să jucați jocuri triple A la setări ridicate, dar am reușit să rulăm cu competență Star Wars: Squadrons la 60 fps cu Founder's Edition și avea aproape suficientă putere.

Pentru a juca neterminat Valheim în timp ce vă deplasați.

indiegogo crypto site- uri de tranzacționare bitcoin africa de sud

Acestea fiind spuse, Aya Neo este încă un produs finanțat de participarea unei companii primare. Și, deși este cu siguranță încurajator faptul că Aya a reușit să livreze primul ei edidin seria Founder's Edition de la Neos, există încă elementele obișnuite de risc atunci când vine vorba de produse de crowdfunding - chiar și cele care sunt modele tehnice de a doua generație.

Dar dacă sunteți gata să aruncați zarurile, puteți salva Aya Neo pe Indiegogo la 6. Expedierea este programată pentru luna mai. O notă despre crowdfunding: Crowdfunding-ul este un domeniu haotic din indiegogo crypto companiile care caută finanțare tind să facă promisiuni mari.

indiegogo crypto tradingview storm btc

Printre cei care livrează,întârzierile, termenele ratate sau ideile prea promițătoare înseamnă că produsele produse sunt adesea dezamăgite. Cea mai bună apărare este să vă folosiți cea mai bună judecată. Puneți-vă întrebarea: produsul pare legitim?

indiegogo crypto bitcoin mining cap

Compania face declarații exagerate? Există un prototip funcțional?

indiegogo crypto bitcoin impozit gratuit

Compania menționează vreun plan existent pentru fabricarea și livrarea produselor finite? Și amintiți-vă: nu cumpărați neapărat un produs atunci când îl salvați pe un site de crowdfunding.