Idei bitcoin


comerț btc usd mt4

Un român a deschis, cu niște italieni, o platformă care schimbă bitcoin și acum au obținut o finanțare de 3,5 milioane euro Sursa imagine Alexandru Ștefan Gheban via Young Platform Un student de origine română, din Italia, a fondat, în anulalături de colegi de-ai săi italieni, o platformă idei bitcoin care se schimbă bitcoin cu alte criptomonede sau bani convenționali, iar acum au obținut o finanțare de capital de risc de 3,5 milioane de euro. Potrivit Tech.

utilizați bitcoin salvați grecia wifi

În cei 3 ani de existență, platforma de tranzacționare crypto a obținut investiții totale de circa 5 milioane de euro, conform datelor de pe Crunchbase.

Young Platform a fost fondată în anulde către 6 studenți de la Universitatea din Torino.

bitcoin trust etf

Printre aceștia se numără și Alexandru Ștefan Gheban, care idei bitcoin poziția de director operațional COO al companiei, în prezent. Gheban este originar din Iași, dar este stabilit în Italia. A făcut liceul la Fossano, un oraș mic din nordul Italiei.

tradingview btc dollar

Apoi a studiat informatica la Universitatea din Torino, pe care a absolvit-o în Young Platform nu este doar un exchange crypto, ci oferă în plus tinerilor educație pentru gestionarea responsabilă a activelor digitale.

Prețul bitcoin, lovit de China Între timp, piața criptomonedelor trece printr-o perioadă de turburențe.

crypto trading journal

Marți, 22 iunie, bitcoin a scăzut în jurul valorii de Luni, Banca Centrală a Chinei PBOC ameritrade bitcoin etf anunţat că a convocat câteva bănci şi companii de plăţi, solicitându-le să ia măsuri drastice împotriva tranzacţionării de criptomonede. Miercuri, în jurul orei 9.

WebDollar este creația unui grup de români, ideea pornind de la Ionuț Budișteanu, cunoscut pentru activitatea sa în domeniul informaticii. Ce aduce nou WebDollar?