Draper bitcoin


Investitorul şi miliardarul american Tim Draper preconizează că în moneda se va aprecia la Investitorii din acest sector au încercat până draper bitcoin prezent să se afirme pe piaţa monedelor electronice, care a înregistrat o scădere de mld.

făcând bani de pe bitcoin

Odată cu evoluţia bitcoin-ului din această săptămână, Draper a preconizat că în doi ani lumea va adopta moneda şi a sfătuit oamenii să investească cât mai rapid în această zonă, transmite Ştiri. Preţul monedei a crescut înurcând de la mai puţin de 1.

care este valoarea actuală a bitcoinului

Predicţia lui Draper legată de adoptarea bitcoin se bazează pe ideea că sistemul monedelor electronice va determina accelerarea şi reducerea costurilor pentru tranzacţiile realizate. Miliardarul susţine că singurii care nu vor folosi moneda vor fi infractorii, pentru că tranzacţiile pot fi urmărite cu mai multă eficienţă.

Tot în cadrul acestei probleme, banca americană J. P Morgan a susţinut că îşi va dezvolta propriile monede pentru a accelera şi pentru a reduce costurile transferurilor internaţionale, susţinând în acest fel preţul bitcoin.

bitcoin mining farm de vânzare

Cei de la Samsung îşi arată de asemenea simpatia faţă de această monedă pentru că ultimul telefon al companiei coreene va putea fi cumpărat prin intermediul unui portofel electronic ce va accepta inlcusiv bitcoin, susţinând evoluţia.