Cryptopia trading


Alexandra Advertisment Exchange-ul pentru criptomonede din Noua Zeelandă, Cryptopia, lucrează la un sistem de compensare pentru utilizatorii care au suferit pierderi ca rezultat al unui hack în ianuarie; care i-a costat pe utilizatori aproximativ 23 de milioane de dolari.

TXID-ul pentru retragere nu va exista în rețea, dar va detalia modul în care a fost afectată moneda în cadrul cryptopia trading. În orice caz, se presupune că reprezintă pierderile utilizatorilor în dolari Noua Zeelandă la momentul hacking-ului.

bitcoin arbitraj bot

Compania a promis că mai multe actualizări privind rabaturile și datele planificate pentru tranzacționare vor fi active din nou până la sfârșitul lunii martie.

O schemă similară a fost pusă în aplicare pentru a compensa utilizatorii după hack-ul Bitfinex dinun exchange însemnat de criptovalută din Hong Kong.

  • Обратился он к Компьютеру.
  • Bitcoin fapte 2021

Acest token a fost apoi distribuit utilizatorilor care au suferit o pierdere ca rezultat al hack-ului. În termen de opt luni, toți deținătorii BFXCoin au putut să-și valorifice token-urile la această rată. După cum s-a raportat, site-ul Cryptopia este în modul read-only în acest moment.

Taxe pe tranzacții în lumea bitcoins Tranzacționează cu bitcoins pe Cryptopia, ghidul complet Este normal să vrei să faci cea mai bună alegere atunci când ești în căutarea unui nou portal care să îți ofere servicii de cryptopia trading valutar online. E bine să faci asta, pentru că doar printr-o informare cât mai amănunțită vei putea ajunge la un rezultat ideal, adică să îți faci cont pe un site care să te avantajeze din toate punctele de vedere. Dacă ești în căutarea unui loc în care să faci exchange de criptomonede ușor de folosit și care îți oferă garanția calității serviciilor, atunci Cryptopia poate fi locul ideal pentru tine.

Acesta arată soldul din data de 14 ianuarie De asemenea, opțiunea pentru utilizatori de a-și anula comenzile în așteptare este acum în cryptopia trading live. Platforma și protocolul de analiză blockchain Elementus a menționat anterior că, Cryptopia nu mai are cheile private pentru portofelele Ethereum.

asrock pro btc placa de baza

În același timp, adresa ether implicată în hack-ul Cryptopiei are un sold de aproape Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede! Btc ca Cripto zilnice!

ultimele știri despre vishisht btc în uttarakhand

Știri Bitcoin, Ethereum, Altcoin într-un singur loc! Nu uita să ne urmărești pe Facebook!

  • Это была одна из загадок, разрешить которые он вознамерился, как только у него появится возможность откровенно их обсудить.
  • Bitcoin sistem de afiliere