Btc abur


E-mail: btc.

btc abur

Pentru acest lucru am incheiat parteneriate cu diferite companii de renume in domeniul protejarii conductelor, vaselor si a aparatelor de masura si control din diferite industrii: petrol si gaze, chimica, constructiei navale, energetica, farmaceutica, alimentara, constructii, etc. Firma Bright Technology Consult este prezenta pe piata din Romania ca unic importator al companiilor internationale: Intertec Hess GmbH Germania - producator de incinte de btc abur din poliester armat cu fibra de sticla, precum si accesoriile aferente acestor incinte Thermon Manufacturing USA - producator de cabluri electrice de incalzire insotitori electrici precum si accesoriile necesare sistemului de incalzire pentru mediu normal sau pentru mediu cu pericol de explozie.

btc abur

Peppers Cable Glands Ltd UK - producator presetupe si accesorii pentru mediu normal cat si pentru mediu cu pericol de explozie Abtech Ltd UK - producator de cutii de conexiune pentru zone periculoase, cutii de conexiuni btc abur tensiuni ridicate si incinte speciale Bright Technology Consult ofera clientilor suport tehnic pentru dimensionarea sistemului electric de incalzire precum si asistenta la montaj.

Pentru btc abur veni in sprijinul clientilor nostri, putem oferi in parteneriat cu diferite firme specializate in domeniu: servicii de proiectare si de instalare.

btc abur

Pentru ca stim cit de important este sa avem clientii multumiti, angajatii sunt perfectionati prin training-uri periodice organizate de partenerii nostri.

Implicarea noastra se demonstreaza si prin participrarea ca membru al Petroleum Club Romania si prin parteneriat cu Petroleum Review.

btc abur

Tag cloud:.