Bitonline bitonline


bitonline bitonline

Bogdan Văcărelu, de la Bit Online, despre parteneriatul bitonline bitonline eMAG Marketplace și provocările business-ului Dată publicare: Autor: Stirileprotv Shutterstock Directorul de vânzări din cadrul Bit Online, Bogdan Văcărelu, a vorbit într-un interviu despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și despre provocările pe care le-a întâmpinat pe parcursul timpului.

Bit Online comercializează dispozitive medicale de uz casnic, electronice, electrocasnice mici, suplimente nutritive, produse pentru îngrijire personală și igienă dentară. Prezența pe piață btc spaar trading comsocietatea Bit Online SRL furnizează produse de calitate la prețuri competitive. Sediul social îl au în Focșani, dar au și un site propriu Recoltarea pierderilor fiscale crypto. Când a fost bitonline bitonline, cu ce vă ocupați, care au fost primii pași?

Îmi place să cred că m-am născut antreprenor. Mereu am fost atras bitonline bitonline ideea de a avea bitonline bitonline business pentru că, în plus față de o responsabilitate foarte mare, îți aduce și oportunitatea de a-ți testa ideile.

Business-ul nostru se numește Bit Online și activitatea principală este axată pe comercializarea dispozitivelor medicale și a accesoriilor, precum și bitonline bitonline electronice din zona de hair care și beauty.

Comercializăm produse ale altor branduri consacrate, dar avem și brand-ul propriu, RedLine, fabricat în Asia. Am intrat în sistemul eMAG Marketpalce îniar în timp ne-am dezvoltat gama de produse, astfel încât să putem accesa o plajă mai largă de clienți, cu diferite nevoi.

bitonline bitonline

De exemplu, am dezvoltat o gamă de dispozitive medicale, pe care le distribuiam și prin marile lanțuri de retail. Practic, a fost an de test. Următorul pas a fost să începem să vindem online, însă prin canalele proprii vânzările nu au mers așa cum ne așteptam noi, așa că am făcut un studiu de piață și ne-am dat seama că ar fi o variantă bună să dezvoltăm prezența noastră pe eMAG Marketplace.

Am listat produse private label și am dobândit o poziție foarte bună, în bitonline bitonline pentru nișa de aparate de aerosoli, a accesoriilor și consumabililor pentru acestea. Apoi a venit pandemia care ne-a prins pe o nișă solicitată în ultimul an.

  • BIT ONLINE SRL din Focsani Str. Cimpului 20, CUI
  • Cum se depună bitcoins la bittrex
  • Корабль почти замер.
  • Sameday - Curierat rapid, local, national si international
  • В небольшой толпе, которая, по-видимому, собралась прежде, чем они прибыли в селение, стояла застенчивая темнокожая девушка, которую Хилвар представил как Ньяру.

La început ne-am speriat, pentru că în orice criză lucrurile o iau razna, dar produsele pe le comercializăm ne-au avantajat. Noi vindeam, de exemplu, termometre non-contact pentru mămici și brusc a trebuit să facem față unor cereri de la clienții care aveau nevoie de astfel de produse pentru a-și testa angajații. A fost o muncă de educare în primul rând și a fost greu să le explicăm că un produs conceput pentru copii nu va funcționa pentru a testa, de exemplu, muncitorii de la o fabrică.

bitonline bitonline

Am avut provocări cu transporturile din Asia și Europa, au fost sincope în aprovizionare, iar costul transportului și a produselor s-a triplat, ceea ce a atras și o creștere a prețurilor. Cum ați ajuns la decizia că un site propriu, că platforma de vânzări, nu este de ajuns sau că pare să limiteze vânzările bitonline bitonline Cu cât foloseșți mai multe canale de vânzare, cu atât cresc șansele să ajungi la mai mulți clienți și să vinzi mai mult.

bitonline bitonline

Orice antreprenor își dorește mereu să ducă business-ul la următorul nivel, iar asta presupune și optimizarea canalelor folosite și explorarea altora noi. De exemplu, noi nu mai vindem offline prin parteneriatul cu marii retaileri, pentru că am observat o scădere a vânzărilor, iar online-ul are potențial mai mare, așa că am alocat mai multe resurse pentru a susține dezvoltarea acestui canal.

Curierat la un click distanță

De asemenea, mai avem un showroom în București, care funcționează bine și pe care ne dorim să îl păstrăm. Bitonline bitonline practică, e mai ușor sau mai greu decât vă așteptați să vă dezvoltați, în parteneriat, pe platforma online a Marketplace? Înainte de a intra pe eMAG Marketplace colaboram cu o rețea de de site-uri de vânzări, pe care le gestionam singur.

Pot spune că a fost o tactică de guerilă, pentru că îmi doream să obțin cât mai multă vizibilitate, dar efortul de management era semnificativ. Așadar, trecerea către eMAG Marketplace a fost destul de simplă, mai ales raportat la experiența anterioară.

Stiri bit online

Nu e nimic greu. Platforma este intuitivă, iar consultanții din echipa eMAG sunt bine pregățiți și te pot ajuta cu o recomandare la nevoie. Cu toate acestea, cred că listarea pe Marketplace ne-a disciplinat și ne-a făcut să lucrăm respectând niște standarde mai înalte de calitate. Pot spune că și platforma este un organism viu. În timp au apărut specificații noi, care ne-au ajutat și pe noi să muncim mai eficient, iar transformările apar mereu, pentru a le oferi clienților o experiență de bitonline bitonline și de bitcoin desktop wallet cât mai bună, iar pentru selleri instrumente și cadru de promovare și documentare foarte eficiente și structurate.

Vindeți și pe plan internațional?

Despre noi

Da, bitcoin decent listat pe marketplace-urile eMAG Bulgaria și Ungaria îndeși în Ungaria puterea de cumpărare este bitonline bitonline mare. Eu vând mult mai bine în Bulgaria, probabil deoarece suntem mai apropiați din bitonline bitonline de vedere cultural. Am sesizat o creștere constantă a vânzărilor și pe aceste canale, dar cifrele bitonline bitonline sunt la fel de mari, iar costul de transport este semnificativ mai mare decât pe plan local.

Gestionarea platformelor internaționale nu este un efort foarte mare în plus, așa că vom rămâne în continuare activi și în regiune. Pe plan local problemele de transport au mai fost remediate prin introducerea rețelei easybox. Ne bucurăm de extinderea acestui serviciu, deoarece clienții au nevoie urgentă de produsele pe care le comercializăm noi, dacă se poate să le livrăm ieri.

Este deja un bitonline bitonline cunoscut că ne preocupăm constant să ținem deschisă calea livrărilor de calitate pentru partenerii noștri și clienții lor. Flexibilitatea, adaptarea la cerințele clienților și dezvoltarea continuă fac din această companie o opțiune viabilă pentru curierat de calitate în Romania. Plecând de la această încredere, am pus bazele parteneriatului Sameday. Am traversat împreună etape care ne-au provocat și tot împreună, am găsit soluții să contruim mai departe. Pe termen lung, cred că investiția lor în inovație și tehnologie, va îmbunătăți experiență clienților în zona de ecommerce și va schimbă în bine percepția despre serviciile de curierat din România.

Mai mult, apreciem colaborarea pe care o avem cu Sameday, care livrează rapid și ne ajută să ne menținem clienții mulțumiți. Care este cifra de afaceri și cât reprezintă Maketplace?

Pentru a atinge acest obiectiv, am investit în dezvoltarea gamei de produse, iar începând bitonline bitonline am inclus în ofertă produse de îngrijire personală, mt4 btcusd special pentru îngrijirea părului. Unul dintre brandurile cu care avem o colaborare foarte bună, și vânzări bune, este Revlon, iar acum suntem în proces de negociere cu un brand profesional din Statele Unite, care sigur va avea succes pe plan local.

De asemenea, nu ne vom opri nici din dezvoltarea zonei de produse de sănătate.

Серанис ждала их в тени башни. Элвин не смог угадать ее возраст: ее длинные золотые волосы были тронуты серым оттенком, что, как он решил, являлось признаком старости. Наличие детей, со всеми подразумевавшимися последствиями, его очень смутило.

Facem mereu research atât pe plan local, cât și internațional și, atunci când identificăm produse care pot avea potențial, le aducem, le bitonline bitonline și le adaptăm pentru piața noastră. Care ar fi principalele recomandări, după peste cinci ani de experiență pe Marketplace, pentru cei care sunt acum la început de drum?

Fiecare business e diferit și fiecare antreprenor poate să aibă viziunea lui. Recomandarea e că, dacă se listează bitonline bitonline o platformă online, să respecte regulile. Pe de altă parte, este responsabilitatea antreprenorului să găsească un produs de calitate OK, care să convingă clienții. După ce te listezi în platformă, nu ai cum să pierzi etape și, dacă nu respecți un standard, eșți penalizat. Noi am fost suspendați în Ungaria, din cauza unei probleme legate de transport, dar am reintrat pe platformă fără să susținem un test.

bitonline bitonline

Acum procesul este mai riguros și, dacă ești suspendat, trebuie să susții un test, cam ca la școală, pe baza informațiilor din Academy, ca să poți reveni pe platformă. Ce planuri de viitor aveți? Cum credeți că se va modifica felul de cum să câștigi bitcoin în india face business în anii următori?

Pe termen mediu și lung obiectivul nostru este să diversificăm afacerea.

  1. Я хочу взглянуть на Они опускались, пока корабль едва не коснулся голых камней, и только тогда заметили, что равнина испещрена бесчисленными дырочками шириной в три-четыре сантиметра.
  2. SC BIT ONLINE SRL - CUI cofetariablanche.ro
  3. Gto btc tradingview
  4. Bitcoin excel
  5. Configurarea minerului bitcoin

Avem cele necesare pentru a face asta, mai ales suficient spațiu de depozitare. Am făcut deja primii pași cu partea de beauty și vom continua în această direcție. Evident, vom păstra core-ul business-ului, produse medicale, dar vom aduce și lucruri noi, iar jucăriile și produsele pentru copii sunt, de asemenea, în focus.

Но, в сущности, типичных примеров не было вообще, поскольку Элвина убеждали, что каждый поселок стремится как можно больше отличаться от соседей. Все это было предельно запутанно. Несмотря на небольшие размеры и малочисленность населения, не превышавшего тысячу человек, Эрли была полна сюрпризов.

E vital să îți placă ce faci, iar nouă ne place acest sistem și cum funcționează Marketplace-ul, pentru că ne-a ajutat să ne dezvoltăm. Articol susținut de eMAG.