Bitcoin thai, Indicator de răspândire - Bitcoin - 2021


bitcoin mining pci

Înțelegerea indicatorului de răspândire Ce este un indicator de răspândire? Un indicator de răspândire este o măsură care reprezintă diferența dintre oferta și prețul cerut pentru o garanție, monedă sau activ. Indicatorul de răspândire este de obicei utilizat într-un grafic pentru a reprezenta grafic extinderea dintr-o privire și este un instrument popular printre comercianții de valută.

julian assange bitcoin profit

Indicatorul, afișat ca o curbă, arată direcția de difuzare în raport cu oferta și cererea prețului. De obicei, perechile valutare extrem de lichide au spreaduri mai mici.

crypto exchange online

Înțelegerea indicatorului de răspândire Răspândirile sunt valori calculate care necesită adesea ca un comerciant să determine manual diferența dintre prețurile licitate și cele solicitate. Pentru comercianții care încearcă să surprindă fluctuații mici în spread, pentru a determina răspândirea este necesară gestionarea cotațiilor cu un număr mare după zecimal.

top bitcoin piace pac

Drept urmare, indicatorul de răspândire fluctuează pe un interval foarte restrâns. În timp ce un activ, cum ar fi o monedă de piață emergentă sau un contract de mărfuri nelegide, va avea un indicator larg răspândit. Comercianții au mai multe șanse să tranzacționeze în perechi de monede cu mici spread, deoarece costă mai puțin să intre bitcoin thai să ieși dintr-o tranzacție.

bitcoin trader dubai

Post navigation.