Bitcoin slack. - Ultimele știri -


Se pare că în general a fost vorba despre utiliztatori care au cerut ajutorul operatorilor pe canalul de Slack, dar au fost ignorați și mai târziu le-a fost blocat contul.

bitcoin slack cel mai bun portofel offline bitcoin

Un utilizator Bittrex s-a plâns că avea 6 bitcoini în contul de Bittrex — peste 30 de dolari la valoarea de astăzi. Acum nu își mai poate accesa ondurile și nu a primit nici un răspuns la întrebările pe Slack. Echipa lor de suport nu a răspuns la nici o întrebare.

Screenshots

În loc să răspundă întrebărilor, ne-au ignorat pur btc comprimat simplu. Informații despre contul dezactivat: Posibile motive pentru are contul tău ar putea să fie dezactivat: — ai cerut dezactivarea — ai încercat să verifici contul cu un document de bitcoin slack care a mai fost folosit în trecut — bănuim că s-ar putea ca contul să fi fost spart și dezactivat în locul tău — contul tău a fost implicat în activități neobișnuite de trading — ai încălcat termenii și condițiile Bittrex În funcție de motivele pentru bitcoin slack contul tău a fost dezactivat, este posibil să îl poți activa chiar tu.

bitcoin slack ghid pentru tranzacționarea aurului bitcoin

Dacă încerci să te înregistrezi pe canalul lor de Slack, nu reușești. Pagina de Facebook a celor de la Bittrex îi direcționează pe utilizatorii cu probleme către site-ul de suport, unde pot să bitcoin slack o plângere. Nici pe Twitter nu au făcut vreun anunț.

Și mai bizar este că cei de la Bittrex par să blocheze conturile celor care apelează pe Slack la suport. Nu este singurul lucru ciudat care se întâmplă pe Bittrex în ultima vreme.

  • Oricine a folosit comerciantul bitcoin
  • Aflați cum să comercializați criptocurrency
  • Libertatea ta financiară | BitcoinZ
  • ‎Bitcoin trading - cofetariablanche.ro on the App Store
  • Crypto. com este partener cu echipa Aston Martin Formula 1

În acest fel, au cauzat prăbușiri pe toate schimburile mari. Nu fiecare monedă, însă fiecare monedă listată pe Bittrex.

bitcoin slack bitcoin jar

Între și [ și ora României] pe 8 octombrie e, un număr mare de altcoinuri au avut un parte de un dump masiv, executat la câteva minute diferență una de alta. Mai exact, Bittrex se pare că ar fi vândut comisioanele colectate la fiecare conversie, toate o dată, pe care le-a convertit în bitcoin. Din această cauză, au făcut toate altcoinurile să se prăbușească. Criptmonedele care NU au fost listate pe Bittrex nu au avut aceleași probleme.