Bitcoin segwit. Bitcoin Wallet


Binance Binance a anunțat adăugarea suportului SegWit, cu scopul de a îmbunătăți eficiența tranzacțiilor Bitcoin. Acesta le va permite utilizatorilor să își retragă sau să trimită deținerile Bitcoin la adresele SegWit bech SegWit reprezintă o îmbunătățire față de blockchainul Bitcoin actual, care reduce dimensiunea necesară pentru stocarea tranzacțiilor într-un bloc și este implementat ca un soft fork în rețeaua Bitcoin.

btc trade live cumpăra btc sau eth la comerț

Bitcoin segwit separarea semnăturilor tranzacțiilor de tranzacțiile Bitcoin, permite încadrarea mai multor tranzacții într-un bloc. Acest lucru va avea ca rezultat tranzacții Bitcoin ușoare și rapide.

cum se depună bitcoin pe cryptopia comercianții care acceptă bitcoin

Dacă alegeți o rețea neacceptată sau active incompatibile, fondurile dvs. Pentru a afla mai multe despre cum să depuneți sau să retrageți fonduri, puteți consulta tutorialul.

btc usd tradeview bitcoin mining calculator și calculator de rentabilitate

Nu uitați să alegeți rețeaua corectă atunci când transferați fondurile. Nu toate portofelele și schimburile acceptă toate cele 3 adrese. Aceste adrese includ doar litere mici pentru o mai bună lizibilitate.

cumpărați voucherul bitcoin școala bitcoin

SegWit este compatibil cu adresele Bitcoin anterioare. Puteți trimite în siguranță tranzacții la orice adresă sau portofel Bitcoin extern. Cu toate acestea, asigurați-vă că schimbul sau portofelul corespunzător acceptă SegWit bech Activele digitale trimise la adresa monedei greșite vor duce la pierderea permanentă a acelor active.

Articole similare.

It securely stores your Bitcoins and shows account balances, transaction history, exchange rates and much more.