Bitcoin neschimbat, Account Options


bitcoin neschimbat btcclicks înșelătorie

Motivul pentru care toate monedele virtuale au scăzut luni Foto: Shutterstock Autorităţile de reglementare din China şi Coreea de Sud întăresc supravegherea tranzacţiilor cu bitcoin şi mineritul acesteia, în timp ce Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare a început la sfârşitul anului trecut să controleze mai strict vânzările acesteia, notează News.

Bitcoin este practic neschimbată în acest an, după ce a urcat cu aproape 1.

bitcoin neschimbat bitcoin gratuit 1 btc

Bitcoin neschimbat intenţionează să limiteze consumul de emergie pentru unii mineri de bitcoin, au declarat săptămâna trecută persoane apropiate situaţiei, aceasta putând fi o problemă pentru o industrie în care reţelele puternic consumatoare de energie permit tranzacţiile cu moneda virtuală. Coreea de Sud a început să verifice şase bănci, inclusiv Industrial Bank of Korea, care oferă conturi virtuale unor companii care au legături cu tranzacţiile cu monede virtuale, pentru a preveni posibile activităţi de spălare de bani.

Autorităţile sud-coreene au anunţat luna trecută că vor permite tranzacţii limitate în monede virtuale, numai platformelor calificate, şi vor analiza bitcoin neschimbat unei posibile taxe pe câştigurile rezultate din tranzacţiile cu astfel de monede, pentru a limita specualţiile din ţară.

bitcoin neschimbat sistemul de cod bitcoin erfahruengen

Cererea de monede virtuale din Coreea de Sud este suficient de mare pentru a distorsiona unele preţuri. Ripple a crescut cu aproape 4 dolari pe unele platforme coreene, în timp ce în alte regiuni este tranzacţionată la bitcoin neschimbat 2,5 dolari pe unitate.