Bitcoin găsit


Poliția din Marea Britanie căuta o fermă de canabis și a găsit o operațiune de "minat" criptomonede care fura curent electric Polițiștii primiseră informații despre o activitate suspectă care se desfășoară în Sandwell și au realizat un raid în data de 18 mai, a anunțat poliția din West Midlands.

bitcoin găsit este bitcoin real

În loc de plante de canabis, ofițerii au găsit rafturi pe care se aflau aproape de computere. Poliția a anunțat că operațiunea era alimentată cu energie electrică obținută ilegal, iar valoarea pagubei se ridică la mii de lire sterline.

Operatorul rețelei de energie electrică, Western Power Distribution, a confirmat că era vorba de un branșament ilegal.

bitcoin găsit como investire em bitcoins 2021

Detectivii britanici au spus că au primit informații potrivit cărora locul era vizitat zilnic de mai mulți oameni, iar o dronă a poliției a detectat o cryptotrader review 2021 mare de căldură în interiorul clădirii.

Sursa foto: Poliția West Midlands Potrivit sergentului Jeniffer Griffin, toate semnele indicau prezența unei ferme de canabis și asta se așteptau polițiștii să găsească. Echipamentele au fost confiscate, însă nu au fost făcute arestări până acum pentru că nimeni nu se afla la fața locului.

bitcoin găsit robinohood formulare fiscale de cripto

Ce este Bitcoin Bitcoin este o criptomonedă, sau o monedă virtuală, care a fost bitcoin găsit prima dată, la stadiul de idee, în Bitcoin operează pe blockchain - un registru public al criptomonedelor. Când se face un transfer de bani virtuali, trazacția este trimisă către un sistem în care sunt incluse mai multe calculatoare ce rulează un program software.

Trazacția se adaugă altor tranzacții și formează un bloc. Acest bloc se adaugă la registrul public blockchain prin "minerit".

bitcoin găsit tradeview btc eur

Procesul de "minare" a bitcoin găsit virtuale consumă cantități uriașe de curent electric și necesită o putere de calcul foarte ridicată. Pentru a-și maximiza profiturile, oamenii conectează mai multe unități de "minare" la rețea, uneori depozite întregi de calculatoare.

Potrivit Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index, consumul de energie electrică pentru "minarea" de Bitcoin este mai mare decât consumul de energie al Olandei.