Bitcoin factură


Recenzii 0 Pentru putea identifica corect contul dumneavoastră la compania la care doriți să efectuați plata, vă rugăm atașați factura originală care conține codul de bare.

btcclicks înșelătorie cea mai bună platformă pentru a cumpăra bitcoin uk

Puteți copia codul, puteți bitcoin factură factura in format PDF sau puteți atașa o poză a facturii, caz in care vă rugăm să verificați ca imaginea să fie clară iar codul de bare să fie vizibil în intregimea lui. În lipsa facturii vă rugăm să ne indicați elementele după care putem identifica contul bitcoin înșelăci malaezia la furnizor, cum ar fi codul de client, numărul de telefon pentru abonamentele de telefonie sau codul de factură.

cum să câștigi 0 01 btc pe zi crash crypto astăzi

Dacă după datele adăugate de catre dumneavoastra nu este posibilă o identificare a facturii vă vom contacta pentru clarificare. Plata la furnizor Prin BTCfactura.

bitcoin jocuri de noroc cu robinet bitcoin hack apk

Ca și in cazul plăților efectuate la o bancă, sumele plătite vor fi transferate în contul furnizorului de utilitați cel târziu a doua zi dimineața, urmând ca procesarea plății de către furnizor să se facă imediat sau in ziua urmatoare, în funcție de sistemul intern al companiei respective. Chitanța primită la efectuarea tranzacției reprezintă dovada plații și garantează faptul că furnizorul de servicii bitcoin factură primi cel târziu a doua zi dimineața suma achitată de dumneavoastră.

bitcoin system systemchart bitcoin reglementare uk

Data menționată pe chitanța primită este recunoscută de furnizor ca fiind data efectuării plății.