Bitcoin etf


Decizia SEC Pentru mulți din comunitatea criptomonedelor, 10 august nu poate veni suficient de repede.

bitcoin etf

Aceasta este data pe care Comisia SUA pentru valori mobiliare SEC a oferit-o ca cea mai timpurie dată posibilă pentru o decizie cu privire la cea mai recentă propunere majoră pentru un fond tranzacționat pe bursă ETF. În acest articol, vom explora ce diferențiază acest proiect și ce trebuie să urmărim pe măsură ce decizia SEC devine publică. SolidX, o companie fintech separată, a început să lucreze la propriul ETF bitcoin în același timp.

bitcoin etf

Parteneriatul dintre VanEck și SolidX a fost anunțat abia în iuniedar a avut efectul de a inspira încredere în proiect. De ce este posibil ca această diferență să schimbe jocul? SEC a indicat anterior că deține îngrijorări cu privire la stabilitatea și securitatea pieței criptomonedelor, posibilitatea furtului, fraudelor și manipulării prețurilor dovedindu-se în cele din urmă prea riscante pentru a permite produselor ETF propuse să ajungă la investitori.

Sprijinirea deținerilor de bitcoin care susțin ETF ar putea fi un pas crucial în inspirarea încrederii în rândul autorităților de reglementare.

Bak crede că VanEck și SolidX au creat o metodă ingenioasă de eliminare a investitorilor neacreditați.

Manipularea este încă o preocupare primară Comisia pentru valori mobiliare și schimb SEC din SUA nu a fost încă convinsă că un fond tranzacționat pe schimb de bitcoin ETF este un vehicul de investiții rezonabil. Gemenii Winklevoss, care au avut un rol important în rolul lor în dezvoltarea Facebook FBau continuat să creeze Gemeni, unul dintre cele mai inovatoare și a vorbit despre schimburile de monedă digitală.

Înseamnă că suma noțională minimă pe care un investitor o bitcoin etf pune în fondul bitcoin va fi de După propunere și o perioadă de comentarii deschise, SEC poate face oricare dintre mai multe lucruri încă de vineri. În primul rând, ar putea aproba sau respinge cererea direct.

bitcoin etf

O aprobare generală este văzută ca fiind foarte puțin probabilă de majoritatea analiștilor și chiar de dezvoltatorii produsului în sine. SEC ar putea, de asemenea, să elimine decizia, spunând că are nevoie de mai mult timp pentru revizuire.

Contextul ETF

Poate că cel mai bun rezultat rezonabil pentru susținătorii VanEck ar fi o aprobare din partea SEC, care apoi transmite petiția către Divizia de finanțe corporative pentru a bitcoin etf companiile partenere.

Gurbacs a explicat că echipa VanEck este pregătită pentru un lung și înainte înainte și înapoi.

bitcoin etf

Având în vedere că acest proces de aprobare nu s-a mai întâmplat înainte, poate dura multe luni. Dacă continuă să se dezvolte fără o respingere absolută, numai acesta este un semn promițător.

bitcoin etf